Beau's Outfit

Beau’s outfit herfst

Nu de herfst is aangebroken is het gelijk een heel stuk kouder, of is dat alleen mijn gevoel maar? Zou heel goed kunnen hoor.

Ik vond het in ieder geval tijd voor een vestje met lange mouwen. Kijken jullie mee naar Beau haar outfit?

 

Dit vestje van Tommy Hilfiger had Beau al een keer eerder aan in een Beau’s outfit geloof ik. Ik vind hem zo leuk bij haar staan. Dat ze hem nu nog zou passen had ik absoluut niet verwacht! Alhoewel de mouwen nog steeds aan de lange kant zijn, haha.

Onder het vestje draagt ze een blousje van de ZARA. Je ziet het niet zo heel duidelijk op de foto’s eigenlijk, maar het kraagje hiervan komt net boven het vestje uit.

Over het broekje. Tja, eerlijk is eerlijk: ik ben geen fan van de Zeeman. Ik kom er ook eigenlijk nooit.. Maar deze legging vind ik super leuk! Op de achterkant bij de billetjes zitten super schattige roeseltjes. Iets wat deze eigenlijk saaie witte legging, zoveel leuker maakt.

 

 

 

Hier een detail foto van het broekje. Schattig he die roeseltjes bij haar billetjes? Vooral als ze aan het ‘lopen’ is, is het zo schattig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply