Baby Beau's Outfit Fashion

Beau’s Outfit: Denim Jack

In de rubriek ‘Beau’s Outfit’ laat ik jullie elke week een outfit uit Beau haar kastje zien. Deze week de trend terug van weg geweest: het Denim Jack!

Denim jack, spijkerjas, Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, mango, h&m, LOVY

 

Dit keer wil ik jullie deze leuke combinatie in Beau’s Outfit laten zien. Het denim jack wat weer helemaal terug is van weg geweest, in combinatie met een gestreept jurkje en mocassins.

Het gestreepte jurkje kocht ik toen ik nog zwanger was van Beau. Helaas is het ondertussen net iets te klein om te dragen als een echt jurkje. Hoewel het op zich nog zou kunnen, doe ik er toch liever een tregging onder. Deze kocht ik een tijd terug bij de H&M. Van de voorkant zie je niet dat het een broekje is en achter zitten twee zakjes.

 

Denim jack, spijkerjas, Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, mango, h&m, LOVY

 

Al een tijdje was ik opzoek naar een leuk denim jack voor Beau. Ik kon maar niet slagen helaas. Uiteindelijk vond ik deze bij de H&M.

Het denim jack vind ik zo leuk bij Beau staan! Daarnaast kun je hem met zoveel andere kleding combinaties dragen, zo heb je elke keer weer een compleet andere outfit. Het jack is nu nog iets wat te groot voor Beau. Aangezien ze zo hard groeit zal ze hem met een maandje wel goed passen.

De suede mocassins zijn van Mango. Deze kocht ik net als het jurkje toen ik nog zwanger was. Toen dacht ik dat Beau ze gelijk aan zou kunnen.

Beau draagt altijd een armbandje van LOVY. Deze kregen we van mijn beste vriendin als kraamcadeau. Ik vind het armbandje super schattig staan bij haar.

 

Het leatherlook haarclipje met strikje in Beau haar haar kocht ik bij Bows & Bells. Deze draagt ze bijna dagelijks, ze trekt hem ook niet uit haar haar en hij blijft heel stevig zitten.

 

Denim jack, spijkerjas, Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, mango, h&m, LOVYDenim jack, spijkerjas, Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, mango, h&m, LOVY

Denim jack, spijkerjas, Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, mango, h&m, LOVY

Denim jack, spijkerjas, Beau's outfit, Beau, outfit, beau’s outfit, fashion, baby, baby outfit, baby fashion, liefkleingeluk, lief klein geluk, mango, h&m, LOVY

 

Wat vinden jullie van Beau haar outfit? Vinden jullie de terugkomende denim jack trend ook zo leuk?

 

juul, lief klein geluk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply