Beau's Outfit

Beau’s outfit: buitenspelen

Beau's outfit, mama blog, baby outfit, dreumes outfit, Lief klein geluk

Na een flinke pfeiffer dip weer en een uitrusten, zijn we weer terug met een nieuwe outfit van Beau! Afgelopen week was het een paar keer super mooi weer, zo fijn. We gaan weer richting het voorjaar en ik kan niet wachten! Kijken jullie mee naar een nieuwe Beau’s outfit?

Het super schattige populaire jasje komt van de ZARA.

 

Vorige week kocht ik het super leuke bloemetjes tuniekje wat Beau draagt. Voorheen kwam ik eigenlijk nooit bij de Vögele, want Beau paste de kleding nog niet die ze verkochten. De Vögele is failliet helaas en daarom was er uitverkoop. Ik besloot even te gaan kijken en kwam er dus achter dat ze super leuke shirtjes hadden voor kinderen! Zo jammer dat ze nu weg zijn.

 

Onder het shirtje draagt Beau een donker blauwe legging. Die overigens nog een beetje te groot is, oeps. De bekende grijze laarsjes met glitter aan de achterkant komen van de H&M. Deze kocht ik ook in de sale, blij toe aangezien ze nu helemaal onder de modder zitten haha.

 

Eigenlijk droeg Beau nog een lekker zachte roze sjaal, maar het was zo warm en ze was heel hard bezig met heen en weer rennen dat ze hem al gauw zelf af deed. Het was echt bijna 14 graden deze dag en in de volle zon was het super warm waardoor het echt geen kwaad kon. Een beetje jammer dat het net had geregend want Beau zat helemaal onder de modder dat we naar huis liepen, haha.

 

Ik kijk zo uit naar maart, het grijze weer ben ik echt beu. Nog maar een weekje en dan is het al zover! Sneeuwklokjes, narcissen, krokusjes en pasen… Ik kan niet wachten! En natuurlijk de verjaardag van de blog én m’n eigen verjaardag 🙂

 

 

Wat vinden jullie van Beau haar outfit? Kijken jullie ook zo uit naar het voorjaar? Fijne zondag allemaal 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  CarlijnD
  26 februari 2017 at 12:27

  Ze ziet er altijd zo leuk uit!!

  • Reply
   Juul
   26 februari 2017 at 17:19

   Wat lief! Dankjewel 🙂

  • Reply
   Juul
   3 maart 2017 at 21:07

   Zo lief! Dankjewel! Liefs

  Leave a Reply