Baby Beau's Outfit Fashion Favorites

Beau’s Outfit: blue is on

Beau’s outfit bestaat vandaag uit dit superleuke blousje van de Zara. Een van mijn favoriete winkels voor een outfit voor Beau. Veel kleding van Beau komt daar ook vandaan. Zo ook dit te schattige blousje!

In Beau haar kast hangen echt heel veel blousjes. Van de merken H&M tot Ralph Lauren, eigenlijk is het allemaal wel te vinden in haar kast. Ik vind blousjes super schattig en ze zijn zowel klassiek als casual tegelijk. Je kan een blousje makkelijk op een spijkerbroekje of op een wat netter broekje dragen bij je kleintje. Het staat daarnaast ook nog eens super schattig en is dus ook makkelijk te combineren voor elke gelegenheid.

 

Beau's outfit, baby outfit, baby fashion, donsje, donsje amsterdam, H&M, Zara, Zara kids, Beau, Liefkleingeluk, babyoutfit

 

Dit blousje van de Zara vind ik zo onwijs leuk staan bij Beau. is klassiek met onwijs lieve en leuke rouches. Heel subtiel en heel meisjesachtig. Ik combineer hem hier lekker basic met een jeans van de H&M en Beau haar Donsje schoenen. Verder is het haar clipje van Bows & Bells. Deze vind ik zo leuk staan bij Beau haar outfit.

 

Beau's outfit, baby outfit, baby fashion, donsje, donsje amsterdam, H&M, Zara, Zara kids, Beau, Liefkleingeluk, babyoutfit
 

Zelf vind ik het leuk om af en toe een outfit in dezelfde kleuren als Beau te dragen. Ik heb zelf laarsjes van Shabbies Amsterdam die dezelfde kleur hebben als Beau haar Donsjes Amsterdam schoentjes en zo heb ik ook weer een blouse in dezelfde kleur blauw als Beau haar blouse van de Zara. Zo matcht onze outfit qua kleur een beetje, maar is het niet exact dezelfde outfit.

 

Beau's outfit, baby outfit, baby fashion, donsje, donsje amsterdam, H&M, Zara, Zara kids, Beau, Liefkleingeluk, babyoutfitBeau's outfit, baby outfit, baby fashion, donsje, donsje amsterdam, H&M, Zara, Zara kids, Beau, Liefkleingeluk, babyoutfit
Ik vind de Donsje Amsterdam schoentjes zo ontzettend leuk. Helaas vindt Beau de leuke strikjes ook erg leuk om aan te trekken en kan ik ze minimaal 3x per uur opnieuw strikken.

Beau is echt een kopietje van mij en lijkt als twee druppels water op mij als baby. Vooral vriendinnen van mijn moeder zeggen dat dan ook vaak, zij hebben mij natuurlijk vaak als baby gezien.

Wat vinden jullie van Beau’s Outfit? En matchen jullie wel eens je eigen outfit met die van je zoon of dochter?

juul

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Beau's outfit: 11 favorieten  | Lief Klein Geluk
    11 december 2016 at 05:01

    […] Een van de eerste outfit die online kwam van Beau was deze outfit. […]

  • Leave a Reply