Beau's Outfit

Beau’s outfit: Beige

Een van de hoofdkleuren die je vindt in Beau haar kastje zijn toch wel beige, donker blauw, wit en (zacht) roze. Dit is op het moment dan ook een van mijn favoriete outfit voor Beau’s!

 

Stiekem wilde ik dit vestje in het licht roze hebben. Helaas hadden ze die op dat moment niet, dus had ik ‘maar’ de beige variant meegenomen. Waar ik echt geen spijt van heb! Want wat is dit een onwijs fijn vestje, wat daarnaast ook nog eens heel lekker zit (denk ik).

 

Onder het vestje draagt ze een longsleeve. Hier zit op de voorkant kant. Ook deze komt bij de ZARA vandaan. Verder draagt ze een grijze skinny jeans. Die eigenlijk stiekem nog een beetje te groot is. Maar zodra ze schoentjes aan heeft zit ie perfect. Beau was echt uit al haar broeken gegroeid. Hoewel ze nu eigenlijk veel jurkjes draagt vond ik het toch wel heel handig wat broekjes te hebben. Van deze jeans heb ik dan ook gelijk de oud roze kleur variant meegenomen.

 

Beau begint steeds beter te lopen, het is zo’n gek gezicht. Maar wat ben ik trots! Het is zo leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelt en ‘opeens’ dan iets nieuw kan. Ze stapte natuurlijk al flink, maar nu gaat het echt over in lopen. Ik vind het echt iets heel bijzonders en ben er zo dankbaar voor dat ik dit van dichtbij kan meemaken.

 

 

 

Zien jullie dat ze het helemaal geweldig vindt als mama foto’s van haar maakt? Ze gaat er helemaal voor poseren tegenwoordig. Gelijk lachen zodra iemand z’n telefoon of camera op haar richt. M’n kleine vrolijke lachebekje. 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply