Baby Beau's Outfit

Beau’s Outfit: Beach

Afgelopen week waren wij heerlijk een midweekje naar Texel. Gelukkig hadden we mooi weer. Het strand was daarom de perfecte plek om een outfit shoot met Beau te doen!

 

Aangezien ik afgelopen week op Texel zat en ik een enorme Pfeiffer dip heb, was het me niet gelukt om gister een plog online te krijgen. Vandaar dat Femke jullie even bijkletste over haar verhuizing. Mijn plog zal vandaag of morgen nog als extra artikel online komen!
 

 

Vorig jaar waren we ook op Texel. Op dat moment was ik zwanger en zo ziek, dat het niet echt genieten was.

 

Super leuk om nu dan met dit boefje op het strand te zijn waar ik vorig jaar met haar nog in mijn buik stond.

We hadden de eerste dag flink regen, gelukkig trok het snel bij en konden wel nog volop genieten van de zon. Er stond wel flink veel wind. Dus echt weer voor korte broeken was het niet. Door die gure wind voelde het vrij fris buiten, desondanks is het me gelukt om m’n armen finaal te verbranden.. Terwijl ik me had ingesmeerd.

Het bloemetje wat Beau hier in haar haar draagt kocht ik onze eerste dag op Texel. Ik geloof dat ik hem bij de Hema had meegenomen. Er zit een krokodillen clipje aan waardoor deze de hele dag goed blijft zitten in Beau haar haartjes.

 

 

Het roze/oranje topje wat Beau hier draagt is van de H&M. Ik kwam hem tegen op een de pinkstermaandag hier in de buurt. Ik vond hem zo leuk! Er zit een guipere detail aan de bovenkant van de top.

 

 

Ze draagt een skinny jeans van River Island. Ik vind de denim washing zo mooi.

 

Verder het welbekende vestje van de Hema welke hier groot favoriet is.
Beau was echt aan het genieten in het zand. Zo mooi om te zien! We hebben er nog twee dagen lang van na kunnen genieten, aangezien het zand letterlijk overal zat. Daarnaast is dit nog een van de weinige dingen die ze nog niet had geproefd dus haar tandvlees en tandjes zijn goed gescrubd!

 

 

Wat vinden jullie van Beau haar outfit?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Beau's outfit: 11 favorieten  | Lief Klein Geluk
    11 december 2016 at 05:01

    […] mei waren we een weekje naar Texel. Hier maakte ik deze outfit foto’s op het strand. Beau heeft op deze foto’s (in het artikel) zo’n ander […]

  • Leave a Reply