Geen categorie

Beau’s outfit: goud roze

baby outfit

Eindelijk is het weer zover: we kunnen (af en toe) weer heerlijk buitenspelen zonder jas! Afgelopen week hebben we daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Beau’s outfit

Na vorig weekend een heel ziek meisje te hebben gehad, die echt niks meer waard was, kon ze sinds dinsdag weer een beetje lachen. Net op tijd voor het heerlijke weer gelukkig. 

 

Afgelopen donderdag waren we met vriendinnetje Wilma en haar zoontje James even naar een speeltuintje geweest. Na twee keer van de glijbaan was het eigenlijk wel klaar, maar genoeg tijd voor mama om wat foto’s te maken, haha. 
Een tijdje terug kocht ik bij de Hema een onwijs leuk blousje met de gouden stippen.  Eerst twijfelde ik een beetje of ik hem wel aan zou gaan doen, maar elke keer als Beau hem draagt heb ik er geen spijt van.

Helaas kon ik het broekje niet meer vinden op de hema site, maar deze kleur vindt ik ook wel heel erg mooi. Het is wel hetzelfde model. Beau draagt op de foto’s alleen de licht roze variant. 

 

Het vestje is van de nieuwe collectie. Deze wil ik nog in meerdere kleuren gaan halen, aangezien deze net zo fijn zijn als de vorige collectie. Boven al: ze blijven heel mooi ondanks het vele wassen!

 

Van de week kwam ik erachter dat Beau haar vans gympjes nu dan echt te klein zijn. (Nieuwsgierig hoe ik daar achter kwam? Ik verklap het dinsdag in de vlog en eigenlijk is het best grappig). Opeens bedacht ik me daardoor dat ze deze leuke laarsjes van de ZARA misschien wel al eens zou kunnen passen. Ze zitten nu perfect en staan echt heel erg leuk onder zowel een broek als jurkje. 
Nu ik deze foto’s zo zie, zie ik pas hoe onwijs groot Beau al wordt. Onvoorstelbaar  dat het zo hard kan gaan en vooral zo snel!  

Wat vinden jullie van Beau haar outfit? 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jamila
  26 maart 2017 at 12:47

  Echt een mooie outfit heeft ze weer aan het staat haar erg leuk ze ziet er eigenlijk altijd mooi uit om door een ringetje te halen je hebt een goeie smaak daar kan ik echt iets van leren?

  • Reply
   Juul
   26 maart 2017 at 21:45

   Super lief! Dankjewel ? welke maat heeft jouw dochtertje momenteel? X

  Leave a Reply