Beau's Outfit

Beau’s outfit: something blue and grey

Het is zondag en dat betekent tijd voor een nieuwe Beau’s outfit! Een tijdje geleden kocht ik een super leuk bermuda shortje voor Beau. Een groot favoriet hier samen met haar schattige blauwe laarsjes! Kijken jullie mee?

Eindelijk na twee maanden is het me weer gelukt om foto’s te maken van Beau! Echt heel erg fijn, want toch mis ik het op een gegeven moment. Daarnaast heb ik nog niet eerder ‘zo lang’ geen foto’s gemaakt van haar. Heel raar, ik mis gewoon twee maanden haha. Maar dat gaan  we nu weer proberen in te halen 🙂

 

Mijn favoriete kleuren blijven toch echt een combinatie van grijs en donkerblauw. Nu staan deze kleuren Beau ook nog eens super goed, dus dat is een gelukje voor mama.

Het bermuda shortje kocht ik bij de ZARA samen met het witte blousje wat op de laatste foto te zien is. Het broekje heeft overigens nog een super schattig riempje met twee sterretjes. Beau had alleen absoluut geen zin om deze te laten zien op de foto, hihi.

Op de eerste foto’s draagt ze een vestje van Hema. Dit is er een uit de nieuwe collectie en ik vind hem zo ontzettend leuk! Het is echt een heel fijn vestje, wat ook mooi blijft na tien keer wassen. Want dat is ondertussen wel al gebeurd hier in huis.

De laarsjes zijn van het merk Cypres. Ik werd opslag verliefd op de te schattige laarsjes met de strikjes achterop! Op de een-na-laatste foto draagt Beau grijs/zilveren glitter laarsjes die ik bij de H&M heb gekocht. Ook die vind ik overal super leuk bij staan!

 

 

Wat vinden jullie van Beau haar outfit? Vinden jullie het ook zo leuk om bezig te zijn met de outfit van jullie kindje? Hebben jullie ook al leuke dingen in de sale gescoord?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Simone
  12 februari 2017 at 07:47

  Een hele leuke outfit! Ik vind outfits samenstellen en fotograferen bij mijn dochter ook altijd superleuk om te doen! ?

 • Reply
  Bertine
  12 februari 2017 at 15:35

  oh wat een prachtige dame heb je! hele leuke outfit en die schoenen met strikjes zijn te cute!

  • Reply
   Juul
   3 maart 2017 at 21:07

   Lief! Dankjewel 🙂

  Leave a Reply