Beau's Outfit

Beau’s outfit

Met dit rare herfstachtige zomerweer sta ik elke ochtend weer voor m’n kast met de vraag wat we nu weer aan zullen trekken. 

 

Momenteel zitten we middenin de bossen van Drenthe. De ene dag stralende zon en de andere dag plensbuien en ijskoud. Daarom ben ik super blij dat ik Beau haar UGGS had meegenomen. Het tuniekje is van de H&M en groot favoriet hier. De skinny jeans die Beau draagt is van de Hema en het armbandje van LOVY

 Ik vind de details van dit tuniekje trouwens zo mooi, op de laatste foto kan je deze zien. 
Wat wordt Beau trouwens opeens toch groot! Eergister was m’n grote kleine meisje uit logeren bij m’n lieve nicht en haar vriend. Beau heeft het super goed gedaan en ik denk dat ze de dag van der leven heeft gehad met alle aandacht en ruimte om te kruipen! 

 

Ze is trouwens aan het spelen op de foto’s, met het een gehaakt bolletje met een touwtje eraan. Groot succes! Het moest eigenlijk een konijn worden, maar ik denk dat ik hem maar zo laat, haha. 
Fijne zondag allemaal!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply