Beau's Outfit Juul

Beau’s outfit: mocassins

Dit leuke blousje kocht ik een tijd terug bij de H&M. Daardoor was ik hem vergeten en plots vond ik hem achterin de kast. Gelukkig net op tijd, ze past hem perfect!

 

 

 

Het is zeker zes maanden terug dat ik dit blousje voor Beau bij de H&M scoorde. Volgens mij is het ‘officieel’ een jongens blousje, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat persoonlijk voor baby’s niet zoveel uit vindt maken of het nou van de jongens of meisjes afdeling komt.

 

Bij Beau al helemaal niet, want ze heeft echt een meisjes hoofdje en ik doe toch wel een speldje, of in dit geval een bloemetje in haar haar waardoor ik het nog even benadruk dat ze een meisje is, haha.

 

Beau had hem nog niet eerder aangehad, daarvoor was hij nog te groot.

 

Ik vind hem super leuk staan zo in combinatie met haar witte legging en mocassins. Casual chique en Beau kan zich nog heerlijk bewegen erin.

 

De mocassins kocht ik tijdens m’n zwangerschap bij de mango. Ze zijn van suède. Doordat je de touwtjes kan strak trekken blijven ze goed zitten en vooral: ze blijven na tien keer sjorren nog aan! Het strikken van de touwtjes heb ik daarin tegen al opgegeven. Ik heb het geprobeerd voor de foto, maar Beau was sneller, haha.

 

Van de week heb ik haar haartjes gewassen met de shampoo en body wash van de Tiny Rituals collectie. Voorheen deed ik dat gewoon met Zwitsal shampoo (na alle verhalen ga ik deze ook niet meer gebruiken, hier komt nog een aparte blog over). Je merkt echt dat haar haartjes veel zachter zijn en een stuk beter zitten! De Tiny Rituals bevatten veel mildere ingrediënten en dat is te merken.

 

Zien jullie dat Beau een groeispeurt heeft gehad? Dit is gewoon echt binnen een week gebeurd.. Ze zit opeens heel stabiel en kan vanuit zit gaan kruipen en weer gaan zitten. Echt bewonderingswaardig om te zien hoe zo’n mini mensje zich ontwikkelt ‘vanuit zichzelf’. Zo mooi om te zien hoe ze zichzelf dingen leert en elke dag een stuk wijzer wordt.

 

 

 

Wat vinden jullie van Beau haar outfit? Ik ben heel benieuwd of jullie hem net zo leuk vinden als ik! Laat het even hieronder in de reacties weten. 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    19 juni 2016 at 08:42

    Mooi meisje! <3

  • Leave a Reply