Juul Persoonlijk

Beau update: en opeens liep ze!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie heb verteld hoe het nou gaat met mijn grote kleine meisje. Hoogtijd voor een nieuwe update!


Beau heeft momenteel een groeispeurtje. Ook komen opeens (volgens mij allemaal, zo te voelen) tandjes door. Opeens zijn alle skinnyjeans veranderd in driekwartbroeken en shirtjes zijn croptopjes. 
Ik vind het zo leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelt. Hoe ze opeens kan zwaaien en in haar handjes kan klappen. Ze probeert koppeltje te duikelen en danst op muziek.

 

 

Toen Beau nog geen 7 maanden was stond ze opeens. Al snel ging dit over in stappen rond de tafel en alles waar je je maar aan vast kan houden.

 

 

7 september werd ze één jaar en opeens, gister uit het niets, pakte ze m’n hand en ze liep! Ik heb al heel wat trotse mama momentjes gehad, maar dit is echt een hoogte punt. Tranen in m’n ogen van blijdschap.

 

Mijn kleine grote meisje die eens zo veilig in m’n buik zat en nu plots kan lopen.

 

Zo leuk deze nieuwe fase en tegelijkertijd vind ik het doodeng. Beau is een brokkenpiloot. Ze wil de wereld ontdekken en dat gaat nog niet helemaal zoals het moet. Zo ging ze vorige week onderuit en belande met haar hoofd op een tafelpoot. Gevolg: enorme bult en blauwe plek.

 

Een dag na haar verjaardagsfeestje is ze van een driewieler gevallen. Ze belandde met haar voortanden op de plavuizen, je raadt het al: voortandje afgebroken. Zo kan ik nog wel even doorgaan.
 
Zo, ik ga nu even een hockey bitje, bubbeltjes plastic en een helmpje kopen.

 

Hoe was jullie ervaring toen jullie kindje voor het eerst ging lopen?
 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply