Beau's Outfit

Beau’s outfit: speeltuin

Lief Klein Geluk, Beau's outfit

Het is weer zondag dus tijd voor een zonnige outfit van Beau! Wat was het heerlijk weer om even naar de speeltuin te gaan. Beau heeft dan ook volop genoten van de zandbak, glijbaan en zandbak. Het super stoere (nep) leren jasje wat ze draagt vind ik zo leuk staan. Kijken jullie mee?

 

Beau’s outfit: speeltuin

Gelukkig hebben we nog even kunnen genieten van de speeltuin afgelopen donderdag. We hadden al twee zware nachten achter de rug omdat Beau best wel verkouden is. Vrijdag op zaterdag nacht was het helemaal drama en nu heeft het dus echt doorgezet. Je voel je zo machteloos als mama, wanneer je niks kan betekenen voor je verdrietige kindje.

 

Normaal huilt Beau vrijwel nooit. Dus dit is echt uniek. Ze is altijd de vrolijke noot die je op de foto’s hieronder en in de andere Beau’s outfits voorbij ziet komen.

 

Stoer jasje

Het stoere nep leren jasje kocht ik vorig jaar bij de H&M. Hij was op dat moment nog veel te groot maar wat ben ik blij dat ik hem had meegenomen. Dat de mouwen nog iets te lang zijn geeft niet, die slaan we gewoon een keertje om, hihi. De super fluffy sjaal die Beau draagt op de vijfde en zesde foto kocht ik ook bij de H&M. Het is zo eentje die je zo over je hoofd kan trekken en hij is super zacht en heerlijk warm! Aangezien ik hier heel vaak de vraag naar krijg, benoem ik hem ook maar gelijk even 🙂

 

Vans

De schattige vans schoentjes met bloemetjes die Beau draagt kocht ik ook al vorig jaar. Ze past ze nog steeds, al worden ze wel aan de krappe kant. Ze zijn perfect voor het voorjaar. Dit zijn van die schoentjes waarbij het niet uitmaakt als ze door de modder banjert of iets dergelijks. Je kan ze namelijk makkelijk in een handwasje of in de wasmachine schoon krijge een dan zien ze er weer uit als nieuw.

 

Het wel bekende grijze broekje is van de ZARA. Wat echt geen aanrader is. Het broekje zelf zit super fijn, maar de kwaliteit.. Wauw. We hebben hem nog niet zo heel lang en er zitten letterlijk gaten in. Hele slijtage plekken aan de naden en hij is echt aan z’n einde. Beau heeft hem nog niet eens één seizoen aangehad. Voor een broek van €12,95 vind ik dat echt heel slecht.

In mijn vlog die aanstaande dinsdag online komt heb ik het er ook nog even over.

 

 

Lief Klein Geluk, Beau's outfit

 

 

Wat vinden jullie van Beau haar outfit? Herkent iemand het slijtage probleem met de broekjes van ZARA? Het is namelijk ook bij de roze variant die we hebben helaas.. Fijne zondag! 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jamila
  19 maart 2017 at 12:12

  Ik vind de outfit’s van je dochtertje erg mooi je hebt een goeie smaak ze ziet er altijd uit om door een ringetje te halen.
  Ik zelf ken de kleren van Zara niet wat dat past bijna nooit in mijn budget maar ik vind dat je voor dat geld en merk wel langer mee moet gaan dan koop ik liever een broekje bij Zeeman of Wibra voor weinig dat gaat wel soms wat langer mee voor weinig maar ik vind de kleren van Zara wel mooi maar soms te duur voor mij anders kocht ik ook wat voor mijn dochtertje van 2

 • Reply
  mouniramansour
  22 maart 2017 at 15:21

  Nou wat grappig! Nimra ging precies zo naar de crèche laatst, maar dan nog met een handtasje, verder precies zelfde haarstijl, lerenjasje legging en sneakers. Mooie foto’s maak je en mooi is Beau!

 • Leave a Reply