Persoonlijk

7x waar ik trots op ben

Via de blog van Kelly kwam ik deze super leuke tag tegen. Vaak sta ik er niet genoeg bij stil dat ik ook soms trots op mezelf mag zijn van wat ik allemaal heb bereikt. Vandaag deel ik mijn 7 hoogte punten met jullie!

 

Dat ik het allemaal alleen doe met Beau en me dat best goed af gaat. Door blijf gaan ondanks dat het af en toe tegen zit. Natuurlijk heb ik hulp van iedereen om me heen, maar als het erop aankomt sta ik toch alleen. Dat ik m’n rug recht weet te houden vind ik wel iets waar ik trots op mag zijn.

 

Liefkleingeluk.nl mijn blog die super goed loopt en sinds 3 maart 2017 mijn full-time baan is. Hoe gaaf is het dat ik van mijn hobby m’n werk kan maken!

 

Super trots ben ik op Beau, en haar ontwikkeling. Ze doet het zo goed en ze gaat zo hard. Echt super leuk om te zien hoe ze van slapende baby naar ondernemende dreumes is gegaan en elke dag weer meer bij leert. Daarnaast is ze altijd zo vrolijk en super sociaal.

 

Dat ik goed kan fotograferen. Ik heb er een hekel aan als mensen zo over zichzelf zo opscheppen. Maar het feit dat ik zoveel vraag naar krijg of ik foto’s wil maken zegt eigenlijk al voldoende 🙂

 

Beau's outfit, mama blog, baby outfit, dreumes outfit, Lief klein geluk

 

Dat ik in de periode dat ik in het ergste diepte punt van mijn eetstoornis en depressie zat, ik toch mijn diploma heb weten te halen op de Fotovakschool.

 

Het feit dat ik tegenwoordig hulp durf te vragen als ik niet lekker in m’n vel zit. Dit deed ik voorheen niet en nu app ik gewoon een van m’n vriendinnen. Dat zoiets simpels zo moeilijk kon zijn ooit, kan ik me bijna niet meer voorstellen.

 

 

Ben jij ook blogger? Tag jezelf! Laat het even weten wanneer je dit hebt gedaan. Ik vind het super leuk om het te lezen bij anderen.

 

Sta je zelf ook wel eens stil bij de dingen waar je trots op mag zijn? Heb jij ook zo’n lijstje? Ik vind het super leuk als je die wil delen in de reacties! 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Diede
  22 maart 2017 at 09:03

  ❤ ik ben ook trots op jou!

 • Reply
  papazijn
  22 maart 2017 at 21:40

  Wow, hier mag je zeker trots op zijn! Blijf dat ook vooral goed onthouden dat het allemaal niet niks is!! Heel mooi om te lezen.

 • Leave a Reply