Baby

4 tips als je kindje slaap problemen heeft

Spokend de nachten door, om het uur wakker worden of nog steeds die nachtfles? Ik heb voor jullie 4 tips als je kindje slaapproblemen heeft!

 

img_0080

 

Inbakeren

Vanaf er moment dat ik Beau in een bedje legde was het huilen. Door een tip van iemand ben ik toen begonnen met inbakeren. Een hele tijd heb ik Beau ingebakerd in een grote hydrofieldoek. Ze had er heel veel baad bij. Voelde zich weer zoals in de baarmoeder, de geborgenheid en viel daardoor heel snel in slaap.

Helaas kon dit echt niet meer van de zomer door de warmte en moest ik iets anders verzinnen. Want gewoon ‘zo’ slapen ging echt nog niet.

 

img_0079

 

Voedingskussen

Toen net zo warm werd ben ik gaan proberen om een soort ‘nestje’ te maken van haar voedingskussen. Want ‘los’ in een groot bed werkte gewoon niet. Dit is vanaf dag één de opvolger geweest voor het inbakeren, het werkt echt perfect. Zonder het voedingskussen valt ze dan ook niet in slaap.

 

 

img_0081

Tomy Sterrendroom

Beau heeft heel lang moeite gehad met ‘naar bed gaan’. Dit was echt een strijd en ze kon een uur lang huilen. Sinds ik dezelfde muziek projector voor haar heb gekocht, slaapt ze binnen tien minuten!

De sterrendroom heeft een timer en schakelt zichzelf na 5 of 10 minuten automatisch uit. Daarnaast kun je kiezen uit drie verschillende muziekjes.

 

img_0082

Kindival

Een wondermiddel wat hier hartstikke goed werkt. Als je kindje op een dag veel prikkels heeft moeten verwerken, kan deze onrustig worden. Door de werkende stof in kindival: valeriaan, wordt eens rustgevend stofje afgegeven waardoor ze slaperig worden. Daarnaast zit er in kindival Zinkvaleriaam wat heel goed werkt tegen darmkrampjes.

 

Hebben jullie nog tips tegen slaap problemen? Hier is helaas de nachtfles er nog steeds niet uit..

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply