Geen categorie

De winkel van Nijntje

lief klein geluk, nijntje, winkel van nijntje,

Afgelopen maandag bezocht ik samen met Beau de winkel van Nijntje in Amsterdam. Wat was het een feest! Beau wist niet waar ze moest kijken. Zoveel Nijntjes bij elkaar.

De winkel van nijntje

 

Nijntje spelletjes, knuffels, servies, beddengoed, boekjes, lampen, speelgoed, alles van Nijntje! Je kijkt je ogen uit. Uniek in de winkel zijn de exclusieve nijntje producten, zoals leuke linnen shoppingsbags, unieke nijntje puzzels en retro cup-cake lijn.

 

 

Beau stond te knuffelen en dansen met de super grote nijntje die graag een liedje voor je zingt. Zo kon mama lekker rondneuzen en de nieuwste aanwinsten afrekenen.

 

De winkel van Nijntje

 

Leuk weetje: Dick Bruna tekende in 1955 de eerste nijntje nadat hij samen met zijn zoontje in de duinen een wit konijntje had gezien. Zo ontstond een tijdloos konijntje welke niet meer weg te denken is uit de kinderhartjes. Iedereen kent Nijntje wel of zoals ze internationaal bekend is: Miffy.

 

 

Er zijn in Nederland maar twee winkels. Eén in Maastricht en de andere in Amsterdam. De winkel in Amsterdam zit op 7 minuten loop afstand van de RAI.

 

 

In de winkel van Nijntje kun je je hart ophalen! Ze bieden de meest uitgebreide collectie van Nijntje artikelen, van fietsbel tot sleutelhanger en van nachtlamp tot boekjes in alle talen.

 

De winkel van nijntje

 

Speciaal voor de komende feestdagen heeft de winkel van nijntje leuke sinterklaascadeautjes. Zo hebben ze het boekje “nijntje zingt voor sinterklaas” hierin zingen nijntje en haar vriendjes samen liedjes voor sinterklaas. Maar ook aan Kerst wordt zeker gedacht, want wie kent de klassieker “kerstmis” van Dick Bruna niet?

 

Geen tijd om langs te gaan? Je kan ook de hele collectie vinden op www.dewinkelvannijntje.nl

 

Hebben jullie de winkel van Nijntje al bezocht?

 

footer

 

Volgen jullie ons als op:

Facebook   .   Instagram   .   twitter   .   YouTube   .   Pinterest

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply