Fashion

10x ZARA favorieten

Een van mijn favoriete winkels voor kinderkleding blijft toch wel ZARA. Met de lancering van het nieuwe seizoen zijn er weer heel wat leuke aanwinsten binnen. Ik zette voor jullie mijn 10 ZARA (kinderkleding) favorieten op een rij.

 

Webshop vs winkel

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op kleding. Als het niet voor mezelf is, is het wel voor Beau. Helaas zit er hier in de buurt geen ZARA, daardoor ben ik gebonden aan de webshop. Wat ik een groot nadeel vindt, aangezien het assortiment in de winkel vaak toch echt verschilt met de webshop. Daarnaast komen er ook nog verzendkosten bij en ook al zijn die vrij laag, vind ik het nog zonde omdat ik negen van de tien keer kleding terug moet sturen omdat de maat bijvoorbeeld niet klopt.

De retour service vindt ik ook niet optimaal, als je het pakketje thuis laat ophalen komt bij ons negen van de tien keer de bezorger/ophaalservice niet opdagen. Dan wordt er weer heen en weer gemaild met de klantenservice en vervolgens kan ik hem alsnog zelf wegbrengen (en het service punt van die pakketservice is hier nou niet echt om de hoek). Maar desondanks dit min puntje, blijven ze een hele leuke collectie hebben, haha.

 

Zomercollectie 2017

Ik kijk zo uit naar het mooie weer, korte mouwen en jurkjes. Ik hou echt van de ZARA prijzen voor kinderen. Die zijn zo betaalbaar en vaak zitten er super leuke dingen tussen de collectie! De lichte kleurtjes zijn zo fijn. De geborduurde/kanten details vind ik ook zo leuk. Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van mijn favorieten lijstje.

 

Dit super leuke stippen shirtje is een van mijn favorieten! Dit super leuke shirtje staat heel hoog op mijn verlanglijstje 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Wat vinden jullie van de zomercollectie 2017? Hebben jullie dit seizoen ook zoveel favorieten? 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Danique
    13 maart 2017 at 07:18

    Ik vind de Zara ook heel fijn maar wat ik t mooiste vind deze zomer zijn die felgekleurde korte broekjes

  • Leave a Reply