Juul Persoonlijk

10 dingen waar ik blij van word

Waar wordt je nou eigenlijk blij van? Bij mij kan dit vaak door hele kleine dingen komen, zoals een schaterlach van Beau. Ik zette voor jullie 10 dingen waar ik blij van word op een rij.

 

1.  Beau’s slaperige glimlach

Elke ochtend als ik wakker wordt en Beau ligt naast me, dan is het eerst wat ik zie een grote glimlach op dat lieve hoofdje. Dat is echt zo verschrikkelijk fijn wakker worden! Zo’n klein meisje, die nog helemaal niet doorheeft wat zo’n lachje voor mama kan betekenen, onbetaalbaar!

10 dingen, blij, lief klein geluk, liefkleingeluk,

 

2.  Leuke dingen doen met vriendinnen 

Gezellig lunchen, winkelen of gewoon lekker teuten met vriendinnen is echt iets waar ik van kan genieten. Er is een periode geweest dat dat niet meer kon en daarom geniet ik er nu dubbel van!

10 dingen, blij, lief klein geluk, liefkleingeluk, vriendin, lunchen, uiteten

 

3. Wandelen met Beau

Daar zit dan wel weer de voorwaarde aan dat het lekker weer is. Heerlijk een rondje lopen, je gedachte even verzetten en gewoon even buiten zijn. Beau wil nooit slapen in de kinderwagen, ze moet alles om haar heen zien en naar iedereen lachen.

10 dingen, blij, lief klein geluk, liefkleingeluk, wandelen, kinderwagen, maxicosi, maxi cosi, timberland baby

Voor de scherpe onder ons: inderdaad, deze foto is genomen op een dag dat het regende…

4. Fotograferen

Een tijdje vond ik het niet meer leuk, ik was er klaar mee. Vooral de periode na mijn opleiding. Te veel mee bezig geweest denk ik. Nu heb ik mijn eigen modelletje en ik vind het super leuk om die op de foto te zetten. Fotograferen in het algemeen vind ik weer leuk gelukkig!

 

5. De groeisprongetjes van Beau

Een dag, paar dagen of een week merk je dat ze niet lekker in haar velletje zit. Maar dan, opeens, kan ze weer iets nieuws! Deze maand was het zitten. Ik was helemaal verbaasd, ze zit hartstikke stevig en in het karretje al helemaal want ze houdt zich goed vast. Zo leuk om die ontwikkeling mee te maken! Toch ben ik dan als mama wel een beetje trots wanneer ze opeens iets nieuws kan.

10 dingen, blij, lief klein geluk, liefkleingeluk, intratuin

 

6. Koffie, koffie, koffie!

Zelf ben ik echt een koffieleut. Ik hou van koffie en kan ook echt blij worden van lekkere en goede koffie! Meer uitleg is hier denk ik niet bij nodig, haha.

10 dingen, blij, lief klein geluk, liefkleingeluk, koffie, bean & co

 

7. Zomer

Tja, wie wordt er eigenlijk niet blij van lekker weer en buiten kunnen zijn? De lange zomeravonden en het lekkere warme weer heb ik dan nog niet eens genoemd!

 

8. Mini vakanties!

Een paar daagjes gewoon lekker even weg. Uit de dagelijkse sleur gehaald worden en even opladen. Mama en ik gaan een paar keer per jaar een midweekje of lang weekend weg. Binnenkort gaan we naar Texel en wat kijk ik er naar uit! Dit wordt de eerste keer met Beau naar Texel.

10 dingen, blij, lief klein geluk, liefkleingeluk, texel

 

9. Wijntjes drinken 

Gezellig bijkletsen met lieve en leuke mensen in combinatie met een wijntje, vind ik echt heel fijn.

10 dingen, blij, lief klein geluk, liefkleingeluk, wijn, vrienden, gezellig

 

10. Netflix

Lekker op de bank of in bed nog een aflevering van een serie kijken. Heerlijk! Gewoon even een momentje voor jezelf. Momenteel ben ik ‘How to get away with murder’ aan het kijken, echt een aanrader!

 

Waar worden jullie blij van?

juul

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Roos
  9 april 2016 at 14:07

  Schattige die eerste foto van Beau!

 • Reply
  Diede
  9 april 2016 at 15:57

  De zon, liefde en gezondheid! ☺️

 • Reply
  Sandra
  10 april 2016 at 09:52

  Fijn lijstje! Kan niet wachten tot het weer echt zomer is! ?

 • Reply
  kim
  16 april 2016 at 21:38

  Super leuk blog. Erg persoonlijk maar daardoor ook inspirerend.

  • Reply
   Juul
   16 april 2016 at 21:42

   Wat lief, dankjewel! Liefs

  • Reply
   Juul
   19 april 2016 at 10:00

   Dankjewel! Liefs x

  Leave a Reply